Agenda

4 november 2017

De 3D Blokfluitdag van 4 november 2017 komt in het teken te staan van Italië. We zullen muziek spelen uit de Italiaanse renaissance voor 5 of meer blokfluiten. We hebben 4 lange speelsessies gepland, waarin we diep op de muziek in gaan om deze mooi af te werken. We zullen de dag afsluiten met een documentaire over de blokfluit en de grote Nederlandse blokfluitisten, onder het genot van een glas wijn.

De hele studiedag duurt van 10:00-17:00 en zal weer plaatsvinden in de VAK, centrum voor de kunsten in Delft.

Deze studiedag is bedoeld voor mensen met speelniveau 3. Er zijn een grootbas en een subbas aanwezig die bespeeld mogen worden (graag!).

Een speler niveau 3 is zo iemand : Je kan zelf de partij instuderen, je bespeelt verschillende fluiten, je kan zelf oktaveren, je bent ritmisch aardig stabiel ook bij syncopes en je hebt ervaring met ensemblespel.

Inbegrepen bij deze dag zijn koffie, thee, koekjes, fruit en de borrel aan het eind van de dag.

Prijs: € 62, – incl BTW

Schrijf snel in, want het aantal deelnemers is beperkt! (inschrijven via het formulier onder het kopje CONTACT in de menustructuur)

 

Als je moet afzeggen is restitutie tot 2 weken voor de studiedag gedeeltelijk mogelijk. Restitutie 4-2 weken vooraf: 50%, 2 weken tot de dag zelf: geen restitutie mogelijk

 

hieronder 5 november 2016!

 

 

 

 

Advertisements