Agenda

Reserveer de datum!

2 november 2019

Inmiddels is het traditie: de eerste zaterdag van november is er een 3D studiedag.

Inschrijven is al mogelijk via het kopje “contact” in de menustructuur.

De formule blijft gelijk: er zullen 4 workshops zijn, afwisselend gegeven door Hilde en Sonja. We verzorgen koffie, thee, iets lekkers, fruit en een borrel na afloop. Lunch aub zelf meenemen. We zijn bezig van 10:00-17:00 en vanaf 9:30 gaat de deur open om uit te kunnen pakken en een kopje koffie te drinken.

We versturen de muziek ongeveer 4 weken van te voren.

De kosten voor deze blokfluitdag bedragen €65,- incl BTW

De locatie is dit keer het Buurtcentrum Jasmijn aan de Tweede Braamstraat 11 (ingang bij nr 6) in Den Haag.

Dit is bereikbaar met tram 3 vanaf Den Haag Centraal (ongeveer 6 minuten lopen). Parkeren is gratis in de wijk.

Er zijn alleen geen lessenaars aanwezig: neem aub je eigen muziekstandaard mee! (voorzien van naam)

25 mei 2019

Deze 3D Blokfluitdag wordt een speciale dag! We gaan met een mooi groot blokfluitensemble een aantal monumentale werken uit de renaissance spelen, zoals die geklonken hebben in de kathedralen van Spanje in de 16e eeuw. Denk bijvoorbeeld aan componisten als Victoria en Morales.

Er zullen 4 workshops zijn, afwisselend gegeven door Hilde en Sonja. We verzorgen koffie, thee, iets lekkers, fruit en een borrel na afloop. Lunch aub zelf meenemen.

De muziek versturen we digitaal ongeveer 4 weken van tevoren.

Deze dag vindt plaats in PIJNACKER!

10-17u in De Muziekschool Pijnacker, Groen van Prinstererlaan 1, 2641 CA, Pijnacker

kosten voor de hele dag incl borrel € 62,00 (incl 21% BTW)

Inschrijven kan tot 18 april 2019, inschrijvingen die te laat binnen komen kunnen we geen plaats garanderen, i.v.m. de verdeling van de partijen en de bezetting van de muziek.

3 november 2018

Deze 3D Blokfluitdag komt in het teken te staan van Duits-Oostenrijkse componisten van rond het jaar 1600. Schein en Scheidt zijn hier voorbeelden van.

We hebben 4 workshops gepland, waarin we de muziek instuderen en hopelijk mooi kunnen afwerken. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.

De eerste workshop begint om 10:00 uur en vanaf 9:30 bent u welkom voor een kop koffie. De laatste workshop eindigt ongeveer om 16:00 uur en om ongeveer 16:30 uur zullen we afsluiten.

Let op: de lokatie is gewijzigd! Nieuw adres:
OPEN – De VAK
Vesteplein 100
2611 WG Delft

Deze studiedag is bedoeld voor mensen met speelniveau 3. Er zijn een grootbas en een subbas aanwezig die bespeeld mogen worden (graag!).

Een speler niveau 3 is zo iemand : Je kan zelf de partij instuderen, je bespeelt verschillende fluiten, je kan zelf oktaveren, je bent ritmisch aardig stabiel ook bij syncopes en swingende ritmes en je hebt ruim ervaring met ensemblespel.

Inbegrepen bij deze dag zijn koffie, thee, koekjes, fruit en de borrel aan het eind van de dag.

Prijs: € 62, – incl BTW

4 november 2017

De 3D Blokfluitdag van 4 november 2017 komt in het teken te staan van Italië. We zullen muziek spelen uit de Italiaanse renaissance voor 5 of meer blokfluiten. We hebben 4 lange speelsessies gepland, waarin we diep op de muziek in gaan om deze mooi af te werken. We zullen de dag afsluiten met een documentaire over de blokfluit en de grote Nederlandse blokfluitisten, onder het genot van een glas wijn.

De hele studiedag duurt van 10:00-17:00 en zal weer plaatsvinden in de VAK, centrum voor de kunsten in Delft.

Deze studiedag is bedoeld voor mensen met speelniveau 3. Er zijn een grootbas en een subbas aanwezig die bespeeld mogen worden (graag!).

Een speler niveau 3 is zo iemand : Je kan zelf de partij instuderen, je bespeelt verschillende fluiten, je kan zelf oktaveren, je bent ritmisch aardig stabiel ook bij syncopes en je hebt ervaring met ensemblespel.

Inbegrepen bij deze dag zijn koffie, thee, koekjes, fruit en de borrel aan het eind van de dag.

Prijs: € 62, – incl BTW

Schrijf snel in, want het aantal deelnemers is beperkt! (inschrijven via het formulier onder het kopje CONTACT in de menustructuur)

Als je moet afzeggen is restitutie tot 2 weken voor de studiedag gedeeltelijk mogelijk. Restitutie 4-2 weken vooraf: 50%, 2 weken tot de dag zelf: geen restitutie mogelijk

hieronder 5 november 2016!

Advertisements